torsdag 7 april 2011

South City Locos

Fick nyss detta på mailen, lyssnade & satan vad bra dom är!
Klart en av kanidaterna till årets bästa.


SNABB, AGGRESSIV PUNK MED TEXTER OM FRUSTRATION ÖVER SAMHÄLLETSläpps officiellt 8 april 2011 med hjälp av Heptown Records för distribution!


Efter ett år av repande beslutade dom att gå in i studion och spela in sin första egen finansierade fullängdare som lanserades på den självskapta etiketten At the Poor House Productions med hjälp av Unbreakable och studio motion. Resultatet av det hela är Punkrock`s Dead som är en käftsmäll utav dess like. Blandade punkstilar mixade med Crazy Latino melodier, ren Skånsk aggression och en frustration som endast ett liv i utanförskap kan generera.


Skivan, som är elva spår, levererar snabb, aggressiv punk med texter om frustration över samhället, arbetslöshet och inte minst den allt mer elitistiska punkscenen. Med en stark förkärlek till kaos och oreda plöjer skivan, i cirka 30 minuter, igenom deras frustration och ”kärlek” till livet, samhället och mänskligheten i stort.

”Skivan startar med en rivstart och fortsätter på samma vis med en punkrock som bara bubblar av spelglädje och det känns som om de har tagit en massa olika punkstilar och blandat ihop till sin egna stil med en bas i snabb streetpunk eller hur man skall uttrycka det. Kul med nya punkband tycker jag och jag spår just South City Locos en väldigt ljus framtid…”
21/1-2011 Skrutt Fanzine

Lyssna på Soundcloud

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar