onsdag 14 september 2011

GBGSXE presenterar


GBGSXE ger:
NO TURNING BACK
FOR THE GLORY
STAY HUNGRY
REGIMEN

När: 19 september 19.00.
Var: Skjul Fyra Sex (gamla truckstop, Majnabbehamnen. Gå av vagnen på Chapmans torg, traska högerut över bron, ned för backen, runt huset och till vänster).
Pris: 60 kr.
Käk: Någon form till billigt pris.
Drogfritt: 100%.
Stagedives: Helst.

NO TURNING BACK
http://www.facebook.com/NoTurningBackHC
Med "Take control" (Reflections, 2011) har No Turning Back gjort sin bästa skiva hittills. Sedan förra plattan har bandet lirat i princip lite överallt. Asien? Check. Afrika? Check. Sydamerika? Check. Nordamerika? Check. Överallt i hela jävla mainland Europa? Check som fan. Nu är det hög tid att även Sverige får sig en känga (eller en tulpan) och fattar vinken. Om det är ett band i Europa som kan adoptera Madballs krigsrop "hardcore lives" och komma undan med det, så är det de här snubbarna.

FOR THE GLORY
http://www.facebook.com/forthegloryhc
Portugals ekonomi må vara en i raden som fuckats av euron, men exportera mosh kan landet definitivt. For The Glory har gjort sig ett namn nere på kontinenten genom intensiva gigs och en skön attityd. Samt hårda mosh då, obviously. Första giget i Sverige någonsin, och enda på denna vändan.

STAY HUNGRY
http://www.facebook.com/stayxhungry
Efter en Europaturné i våras och ett par succéartade gigs nere i Tjeckien i sommar kommer sxe-gubbarna tillbaka till Göteborg och bränner av ett gäng entaktsrökare innan du hunnit säga "spela snabbare" (och definitivt innan någon skrattat åt din spetsfyndighet).

REGIMEN
Bandet det tisslats och tasslats om i Göteborgsnejden ända sedan Commitment Crew halade Göteborgsfanan (som f.ö. snoddes av en hallänning) på Gbg Hc fest i våras. Med en lång gänglig göteborgs-skatare på sång som bara väntat på att få spotta ur sig sitt förakt mot allt och inget återkommer nu några välbekanta ansikten till scenerna. Som vanligt med låg profil, och troligen som vanligt bättre än det flesta.

Väl mött up front.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar