fredag 17 februari 2012

5 snabba med Ekan

2011 har passerat & 2012 ligger framför oss. Fem snabba frågor till Ekan


Vad händer?
Med både Vitiators och Projekt Ekan är vi i full gång att spela in debutfullängdare och med Suicide Syndicate har vi nyligen börjat skriva material till en uppföljare till "Bad wolves....", hela kostcirkeln och något för alla smaker att se fram emot med andra ord.

Flopp 2011
Hahaha, det måste väl vara din insats på The Great German Re-Research's re-release i GBG. Eller skämt å sido, att hipsters under föregående år blev en naturlig del av scenen måste vara årets flopp. Hippa modekulturer hör inte hemma i punkscenen, det är bara efterblivet.

Flipp 2011
Flipp? Det måste vara motsatsen till flopp då antar jag. För egen del är det att spelningar och släpp har fått grym respons men på det stora hela är det väl att den inhemska scenen känns starkare än på länge, i alla fall när det kommer till band.

 Bäst just nu
Bäst var ju Projekt Ekan, det skrev du ju själv så det behöver du väl inte fråga om? Hehe, det var så klart en kul utmärkelse men kändes samtidigt lite Kalle Anka eftersom att vi bara har släppt en låt. Själv skulle jag nog säga Great german re-research eller Oldfashioned ideas om vi snackar skivsläpp, NOFX på Malmöfestivalen eller Exploited i Köpenhamn om vi snackar konserter.
Oj, såg att du frågade "Bäst just nu" och inte "Bäst förra året". Så bäst just nu är att bokningar inför sommarens festivaler börjar dyka upp, och det är alltid roligt.

Vad tror du om FC St Paulis chanser i år?
Malmö FF vinner Allsvenskan, vad som händer i Tyskland blundar väl svenska folket traditionsenligt för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar