fredag 17 februari 2012

5 snabba med Kronofogden

2011 har passerat & 2012 ligger framför oss. Fem snabba frågor till Kronofogden


Vad händer?
Vi ska släppa vår split-LP med Inkvisitionen när som helst, när som helst (NISSE?!?!) Annars pluggar arvid i umeå nu så vi försöker få ihop lite gigs till sommaren.. Har en del på g, å en sväng i Europa skulle ju sitta redigt fint!

Flopp 2011
Vetti fan alltså.. Det är väl samma blajj som vanligt, politik, arbetslöshet, snöslask, knoll & tott... Förgrymmat tråkiga festivalbokningar.

Flipp 2011
En flipp delar vi ut till dig, Nisse! Och till Mikael Sörling och alla andra som fattar att man inte behöver vara nån slags ingenjör för att hiva ut en platta/kassett. All heder till entusiasterna. I övrigt ett ganska produktivt och schyst fogde-år (första fullängdaren kom och t-shirts m.m kul!)

Bäst just nu
Ja, du.. Jag varnar er för split-LPn vår, den blir vass som sejtan. Annars såg jag nyss att Massgrav ska släppa en kassett, lär ju vara kvalle som vanligt. Missbrukarna-samlingen dyker upp snart, cool! Vi går mot varmare tider och 2012 kommer bli ett tvärfett punkår, så Säkert! som Annika Norlin (ordvits, minns var du hörde den först)

St Pauli
SPELA FORTARE!! 300 B(ollar)PM!!!!!!

Hemsida
@Facebook
@Spotify

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar