tisdag 21 februari 2012

5 snabba med Masken / Sub Alert

2011 har passerat & 2012 ligger framför oss. Fem snabba frågor till Masken / Sub Alert


Vad händer? Gigs, skiva
Tjena... Vad som händer 2012... Ja du? Vi har ju precis avverkat två spelningar med nya gitarristen Lennart (även i Kurt Olvars Rebeller) och det känns jävligt bra att ha med honom i bandet. Så mer spelningar är väl en sak vi gärna skulle vilja göra. En del har vi bokade och en del är på gång så vi får se. Skiva har vi väl börjat spåna på lite grann, men om det blir av återstår att se :-) Är väl lite ekonomi som spelar in där eftersom vi kör stenhårt på att vi ska släppa våra skivor själva. Dumt kanske, men kul. Det är dock klart att vi ska vara med på en kommande Turist i tillvaron LP.
 

Flopp 2011
Med risk för att bli tjatig så ligger väl Reinfeldt/Borg med bihang rätt bra till...
 

Flipp 2011
För Sub Alert som band måste det ju vara rekryteringen av Lennart, plus att vi ju fick ut en split 7'' med Angelpiss och våran coverplatta som ju du hade den stora vänligheten att släppa på kassett. Ska man se till skivåret i stort så kom det ju nytt med t.ex Counterblast, Warcollapse, Desperat, Kvoteringen, Anatomi-71 m.m m.m Så man kan ju inte vara annat än nöjd.
 

Bäst just nu
Anti Cimex så klart. Då, nu och alltid... Nej men det kommer ju massa bra plattor hela tiden känns det som ,och man får fan ligga i lite för att hinna med ibland. Och det är ju en hel massa skivor på gång som lär bli jävelbra dom med.
 

Vad tror ni om FC St Paulis chanser i år?
Det ser ju väldigt ljust ut. Men jag vet i fan om dom fixar det i Bundesliga? Hellre ett topplag i 2:an än ett bottenlag i 1:an...

Hemsida 

@Facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar