onsdag 22 februari 2012

5 snabba med The Great German Re - Research

2011 har passerat & 2012 ligger framför oss. Fem snabba frågor till The Great German Re - Research

Vad händer? Gigs, skiva...
Utvalda Tyskar har valt att fokusera på drömtydning, här följer ett utdrag från den kommande ”Spoken Dreams” plattan:
”Då jag alltid tidigare velat framhäva mitt anus, kan detta kännas märkligt för er som nu kanske känner att ni måste suga min kuk, men så är det! Upprinnelsen till det hela var en dröm om jordens undergång, förbrännelsen, upptakten till ondskan, grillfesten i helvetet eller blott en penetrering i ögat på knullmasken/snöbollen, den där onda varelsen som slingrat sig mellan könen som en tomte utan lakrits, en smutsig liten svans, en femma hasch i blott sin ensamhet. Därav mitt fokus på din mun”

Flopp 2011
Att man fortfarande stöter på opolitiska skinheads, tillgången och priset på knark och samtliga betraktelser i övrigt, varav följande i övrigt lyder: Den fortsatta diskreta hanteringen av substanser som bygger visioner är av en karaktär som inte bör upprepas av framtida bryska visionärer. När vi säkerställt existensen av allt som tillhör, och inte tillhör oss, skall vi kasta en återblick och se vad som blev rätt i tiden för det mystiska änglafolket. Vem fan vill egentligen segra på riktigt? När alla vet att änglarna sjunger på tyska? Allt skit det för med sig får några andra idioter ta hand om. Endast rättvisa vapen kan vägvisa våra framtida generationer rakt in i helvetet, och allt detta är General Reinfeldts fel! Den ständigt värdelösa jakten på utopier, att folk fortfarande är så dumma i huvet att de tror att de kan rösta bort högern, skjut er själva i arselet eller skjut Reinfeldt!
Leve I.R.A, R.A.F och S.O.T!
Flipp 2011
Förrutom att Well Done fick kicken i Örebro, bara för att komma åter och sedan hoppa av innan release gigget i GBG, vilket fick både Hateberry Shield & Stavros BellaFrossa att lämna bandet och krypa ned i en säck med potatisskal (havremört enligt Third Reichord) så är det nog det lyckade experimentet med att
försöket med att smyga runt radiostyrd och leka med den där jävla popperskatten, pilla isär badrum för att slutligen resultera i ett vakum med stämpeln ”Välstekt” det som får oss att minnas/gummiklubbas. Eller som hissheroinmaskinisten sa: Anus är fortfarande ett äpple. I övrigt: St Paulis seger över svinen i HSV!  Baboon Show, Angelic Upstarts på PSK, EightBalls, Finlands 2:a VM-Guld och ständigt och för evigt Asta Kask!
Bäst just nu
Då vi ständigt föraktar vardagen som sådan väljer vi här att endast ge er några simpla exempel: Frei Wild, The Flints, Betontod, Murdering Murders, Testors som är för alltid king samt Sekretpunch.
Vad tror ni om FC St Paulis chanser i år?
Ser bra ut, ser fantastiskt bra ut! Det var länge sedan man fick se sådan glädje på plan och känna denna löjliga lycka på läktarna.
Schubert verkar ha börjat med hörnor på träningen, nu har vi sett 2 mål på hörna på de sista matcherna och det var väl 500 matcher sedan sist?
Positiva överraskningar är att både Pliquett och Tschauner håller hög klass i målet, samt Shauner! Egna produkten Daube kanske inte är king på plan, men det är ju inte Rostockslaktaren Naki heller.
Så länge Ebbers, Boll & Kruse får chansen så kommer vi att ”scheiss ein tor”.
Det är jämt i toppen, och av tradition så går det oftast åt helvete i andra säsongen, men vad ska vi egentligen upp i Bundes Liga att göra?
Att Hansa Rostock åker ur och ner och försvinner för evigt vore fan roligare!
Har bara sett en match denna säsong hittills, men drar med St Pauli Skins (och Ticking Bombs) för slakten i Dresden 29/4 och därefter 1 Maj i Kreuzberg.
Kommer att bli hårt och smärtsamt!

För dem som är genuint intresserade bör man kolla upp St Pauli Göteborg, som gör ett duktigt genuint fanarbete här:
http://stpauligoteborg.se/


Fuck off


/ Well Done & 4-Pack    

Hemsida


@Spotify

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar